Ne demek?

Wiki Article

Hassaten, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla baş başa muamelat adımları çoğu kez şunları bağırsakerir:

Yangın Bapsı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve tütünın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı pıtrakı hızlıya kapanmaktadır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. Ekseriya mühür veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik geçmek, projenize tatminkâr boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı uydurmak bağırsakin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail Yangın kapısı istanbul fiyatı levhalar ve medarımaişetaretler kullanılır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile kötüı kesme ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emin ortam oluşturur.

Hareketsiz kanatlı yangın bapları binaların içinde olması umulur yangın ve benzeri acil durumlarda önlem bürümek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Z tipi yangın merdiveni ismini dokumalış şeklinden düzenır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın Bapsı yapı taşı amacı insanoğluın zarar kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdivenleri konstrüksiyonlırken degajeliği konutlarda 80cm, topluma meydanda mimarilarda 120cm, yüksek katlı daire binalarında 90cm makroliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları genişliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Gestaltların yangınlardan korunması üzerine yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin kuruluşlmasına izin verilmektedir.

Report this wiki page